Selbu Byggtre AS har siden oppstarten prosjektert og produsert store deler av sine leveranser i prefabrikkerte elementer og byggekomponenter i tre. Dette med tanke på å gjøre monteringsdelen av produktet ute på byggeplass mest mulig effektiv og kortvarig. Etter flere år med bygging av hytter i egen regi har vi utviklet produksjonsmetoder og kompetanse til også å kunne tilby våre elementprodukter og komponenter til flere markeder,blant annet til ferdighusleverandører og entreprenører. Elementproduktene markedsføres og tilbys under Selbu Byggelement.

Selbu Byggtre AS har høy kompetanse og stor fleksibilitet innenfor prosjektering, produksjon og montering.

Erfaringer viser at godt samarbeid med kunde skaper gode og effektive løsninger. I tillegg god kvalitet. Vi skreddersyr leveransen etter dine ønsker.

Selbuhytta har vært en merkevare siden 1962, og blir i dag produsert og levert av Selbu Byggtre AS.

Hos oss går tradisjon og nytenking hånd i hånd, og vi leverer hytter i bindingsverk og laft. Både i moderne og tradisjonell stil, i hele Trøndelag. Hyttene i bindingsverk produseres i elementer i vår fabrikk og ferdigstilles ute på byggeplass. Vi er fleksible med tanke på tilvalg og oppgraderinger ut over standard, og bestreber oss på å komme fram til gode løsninger sammen med kunden.
Egen arkitekt og høy fagkompetanse på prosjekteringssiden, samt egne faglærte montører, gjør oss i stand til å levere kvalitet i alle ledd.

Vi har verktøykassen for å realisere din hyttedrøm.